2010. szeptember 30., csütörtök

Az éremnek két oldala...

A medálok alapja egy lila és egy zöld lapos üveggyöngy. Régen megvettem őket, de nem volt túl sok ötletem milyen ékszert készíthetnék belőlük. Általában hirtelen felindulásból szerzem be a gyöngyöket, aminek bizony egy szép kis raktárkészlet az eredménye... :-)Nemrég elhatároztam befoglalom őket. Aztán amikor a kásagyöngyöket válogattam, nem tudtam eldönteni melyik legyen, így lettek kétoldalas medálok. Az egyik oldalon színben hasonló árnyalatú gyöngyök, a másikon krém szín és arany teszi elegánssá. Körben swarovski gyöngyök övezik mindkettőt szintén a hozzá illő árnyalatban.





























































 


2010. szeptember 26., vasárnap

Vásár után...

Tegnap megvolt a vásár. Reggel 7-kor már ott voltunk a Fő utcán kipakolni és több, mint 2 órán át tartott. Fáztunk rendesen, hiába vége a nyárnak... A szelet leszámítva egész jó idő volt napközben, megúsztuk eső nélkül. A vásárlói forgalom nem volt túl nagy és ahogy a többi vásározóval beszélgettünk ez általános volt. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat és megint sok nagyszerű emberrel találkoztunk, ismerkedtünk meg. Anyukám lelkesen fényképezett minket és a portékáinkat, megörökítve az utókornak :-). Borzasztóan elfáradtunk mire estére hazaértünk, de ez egy jóleső fáradtság... :-).

2010. szeptember 23., csütörtök

Hurrrááá, megint vásározunk...










Szeptember 25-én a Fehérvári Vígasságok keretein belül mi is kint leszünk a belvárosi kirakodóvásáron. A Fő utca 49. szám környékén lesz a sátrunk. Készülünk rá egyfolytában, nagy izgalommal, odaadással... :-).
Kis ízelítő...(még rengeteg minden le sincs fényképezve)




2010. szeptember 15., szerda

Újabb swaris koszorú









A régi kedvenc cseh hordóból készített koszorú alap, közepén swarovski kristállyal. Ismét nem számoltam le a gyöngyöket, így kicsit nagyobbra sikerült az alap, ezért swaris biconokkal töltöttem ki........így az eredmény egy kétféle képpen hordható medál lett:-))))
1. képen "toronymagasan" 2.képen "besüllyesztve"!!!

2010. szeptember 2., csütörtök

Peyote medál

Elkészült a medál is. A könyv azt írta tömjük ki fóliával, én precízen háromszög alakot hajtogattam:-) Így egy kicsit pufibb lett a medál...lehet "gyűrködni" kellett volna...na majd legközelebb:-)