2009. december 8., kedd

Artplacc Székesfehérvár



Megint vásározunk...
December 5-től 20-ig szombat, vasárnap 13 órától 20 óráig szeretettel várunk mindenkit Székesfehérváron az Ady Endre utcában a volt Fekete Sas Szálló épületében megrendezésre került Karácsonyi Iparművészeti Vásáron. Egy elég kis területen, de jobbnál jobb alkotásokkal várnak mindenkit a kézművesek, alkotók, sokan újrahasznosított anyagokból dolgoznak a környezetvédelem nevében :). Például Tamás a Retextil Alapítványt képviselte. Elmesélte, hogy újrahasznosított textilekből készítik termékeiket fogyatékkal élő emberek. Nagyon klassz dolgokat árult.
Forralt bor és zsíros kenyér is kapható :). Most hétvégén megvolt az első két napunk. Jól éreztük magunkat, megismertünk sok nagyszerű embert. Aki teheti jöjjön el a még hátralevő két hétvége valamelyikén.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon jó volt látni élőben azokat az ékszereket, amiket csináltatok. Nagyon szépek és különlegesek. Szombaton én csak nézelődő voltam, de azon vagyok, hogy egyszer én is vásározhassak majd, úgy mint most Ti! üdv Noyka

    VálaszTörlés
  2. Szia Noyka,
    köszi a sok dícséretet! :) Megnéztük a weboldaladat és nagyon szép ékszereket készítesz, de igazán! Szerintünk bátran értékesítsd őket, lesz még vásár tavasszal is :).

    VálaszTörlés